Wênegir  FERHAD BAMERNΠ

ez li gel Televizona Noord Holland kar dikem û Meer Radio û Meer Televizi li Bajarê HOOFDDORP

ev karê heta noke min kirî bo wana evye **********************************r /> 
Sony PDW-700

 Ferhad Bamernî, MeerTelevisie

 

Dinsdag 9 december 2008 heeft Ferhad de verdagering bijgewoond. Donderdag 11 december heeft hij zijn eerste reportage opgenomen. Deze reportage ging over de maatregelen die de gemeente voor oud en nieuw heeft genomen en vonden plaats in de persruimte in het gemeentehuis.

Tijdens deze reportage heeft Ferhad achter zijn camera verslag gedaan van de persconferentie en interviews. Tijdens deze interviews heeft hij kennis gemaakt met burgemeester Theo Weterings, wethouder van welzijn Tom Horn, de eigenaar van grand café de Bolle Olifant Freddy Scheffer en jongerenwerker van stichting Meerwaarde, Ruud Vinke.

De volgende dag, 12 december 2008 hebben wij samen nog wat omgeving shots gemaakt in Hoofddorp en Nieuw Vennep. Na deze extra shots hebben wij samen de beelden bekeken en besproken. De reportage zal donderdag 18 december 2008 worden uitgezonden bij MeerTelevisie.

 

Maandag 15 december 2008 hebben Ferhad Bamerni en ik opnames gemaakt in het gemeentehuis. Daar vond de eerste Nationale Naturalisatiedag plaats.

Na de opnames van de feestelijkheden hebben wij samen een interview met burgemeester Theo Weterings afgenomen. Deze beelden hebben we samen bekeken en besproken, vervolgens zijn ze ge-edit en uitgezonden op donderdag 18 december.2008

 maandag 23 maart 2009    20:00: Politiek jongerencafe. Lennart wil verslaggeving doen. Raadsleden en jongeren zullen met elkaar in debat gaan over onderwerpen als uitgaansvoorzieningen en jongerenhuisvesting. De avond wordt geleid door Sharon Kroes en afgesloten met een DJ. Zie ook: www.menes.nu Locatie: De Bolle Olifant, Venneperweg 485-487 te Nieuw Vennep1-

 

Afgelopen maandag 23 mart was het politiek
jongerencafe. Ferhad Bamerni heeft gefilmd, Lennart deed de interviews, en ik was er ook bij. Vincent heeft de boel gemonteerd en Mieke tekent voor de voice-over.
 
MeerNieuws: 200e inburgeraar in Haarlemmermeer
***********HOOFDDORP HOLLAND*** **************
MEERRADIO MEERTELEVISIE HOLLANDA HOOFDDORP======= =======================================